onsdag 16 december 2009

VINTERBILDERVINTERBILDER!på väg till Garphyttan,var tvungen och ta dessa vinterbilder,vägen dit var som skogen var pudrad av florsocker, helt underbart , men sammtidigt farligt, Halt!!

4 kommentarer:

 1. Vilka mysiga bilder du visar!! Och halt...vi var insnöade(nästan) med sommardäck....så barnen fick ta bussen ett par dagar... Men nu är dom bytta så jag kan gasa på igen!!
  Hoppas du få en forsatt Härlig Vecka!
  Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 2. Så vackra bilder...svart-vitt och det är naturens egna färger....
  Ha en bra dag!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 3. Hej Tarja!
  TACK!!!fint känns de inta faster rollen till lilla Julia, 4 v för tidig men hon var liksom redan klar i magen..plopp o hon mår toppen o söt som en hel,,ja vet inte va..ha hah
  vintern är vacker o du har verkligen fångat fina bilder..här viner vinden o snön..puhhh såååå kalllt här ute..jag ska tända massa ljus nu o bara mysa..kram o trevlig helg//E

  SvaraRadera
 4. Hallo Tarja! Tittar bara en en sväng för att önska dig en underbar God Jul!!! Reser till Jämtland i början av veckan och det ska bli skönt att fira med min bror och hans familj och mina föräldrar! Fast här har ju snön verkligen vräkt ner, ett härligt vinterlandskap så man borde kanske ha firat hemma...!
  Ta hand om dig!! Kram//Ulrica

  SvaraRadera